06.05.2023 Cumartesi Günü TAZOF tarafından düzenlenen zeka oyunları yarışmasında öğrenncilerimiz 3 madalya kazandı.

Kulamide 7/D sınıfından Fatma Beyza KAYA 1.

Pentagoda 8/E sınıfından Murat Selim ÜLKÜSEVER 3.

Kürede 6/F sınıfından Özge TAHTABAŞ 3. oldu.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okul Sporları kapsamında ilimizde düzenlenen taekwondo müsabakalarında mücadele eden öğrencilerimiz 7 madalya kazandı. Kendi kilolarında il 1. olan Menduha Sude İrgin, Ecrin Ergin, Emirhan Küçükdönmezer ve Yiğit Çapan'a bölge elemelerinde başarılar dileriz.

Okulumuzda geleneksel olarak yapılan Kur'ân-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasına katılım oldukça yoğundu. Yarışmada erkekler ve kızlar ayrı olarak birincilik mücadelesi verdiler.

Erkeklerde 6/ E sınıfından Burak ŞAHİN birinci, 7/A sınıfında Talha Selim DAŞKAN ikinci, 6/A sınıfından Nazmi KARAER üçüncü oldu.

Kızlarda 8/C sınıfından Sinem Gül GÜLÇİÇEK birinci, 5/C sınıfından Fadime Eslem ÖZYİĞİT ikinci, 6/B sınıfından Ayşe Erva CANEVİ üçüncü oldu.

Başta derece yapan öğrenciler olmak üzere yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ederiz.

Okul sporları kapsamında düzenlenen Oryantiring yarışlarında gelenek değişmedi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da küçük erkekler, küçük kızlar, yıldız erkekler ve yıldız kızlar kategorilerinin tamamında il 1. olan öğrencilerimiz 6 Mayıs'ta Uşak'ta yapılacak olan bölge finallerinde ilimizi temsil edecek. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Sınıflarımızdan toplanan bağışlarla dolan kumbaralar açılmış olup toplam 1803 TL bağış yapılmıştır. Yardımda bulunan öğrencilerimize teşekkürler.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.döneminin sona ermesi nedeniyle karne töreni düzenlendi. Öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmesini dileriz.

Ock

Ara

14.12.2022 tarihinde Türk edebiyatının önemli yazarlarından Ferda İZBUDAK AKINCI'yı okulumuzda ağırladık.Yazarımız öğrencilerle sohbet edip onların sorularını yanıtlayıp kitaplarını imzalamıştır.  Öğrencilerimiz hem edebiyatın içinden gerçek bir yazarla iletişim kurmanın hem de evlerine imzalı kitaplarıyla dönmenin mutluluğunu yaşamışlardır.

Ara

14 Aralık 2022 Çarşamba Günü 10-18 saatleri arası(13.00-14.00 arası mola) okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen kan bağışının 4.süne tüm velilerimizi bekliyoruz.

Ara

Okulumuzda uygulamaya koyduğumuz haftanın sınıfı, ayın sınıfı ve yılın sınıfı uygulaması 28 Kasım 2022 Pazartesi günü itibariyle başladı. 6 ayrı kategoride haftalık olarak öğretmenler tarafından değerlendirilen sınıflar ödüllendirildi. Yıl boyunca sürecek olan uygulamada bütün sınıflarımıza başarılar dileriz.

Kas

Okul sporları kapsamında düzenlenen Küçükler Futbol İl Birinciliği müsabakaları final maçında  Özel Başarı Ortaokulu'nu 4-1 ile geçen okul takımımız Karaman şampiyonu oldu.Mart ayında Aksaray'da yapılacak olan bölge elemelerinde ilimizi temsil edecek olan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz TürkçeÖğretmeni Faik SARIKAYA başkanlığında 7/F sınıfı tarafından hazırlanan öğretmenler günü programı büyük beğeni topladı.

Kas

"Aile Okulu Projesi"nde aile değerleri, kültürel değerlerimiz, aile içi iletişim, sosyal, psikolojik ve duygusal gelişim, çevre bilinci, stres yönetimi, madde bağımlılığını önlemeyle ilgili yaklaşımlar gibi 10 farklı alanda ailelerimizi destekliyoruz. Proje, aile içerisindeki iletişimin güçlenmesine, ebeveynlerin madde bağımlılığı, teknolojik bağımlılık gibi konularda çocuklarıyla çok daha bilinçli iletişime geçmesine katkı sağlayacaktır.