Okulumuz personeli ve öğrencilerimiz ile birlikte törenimizi gerçekleştirdik.

Alparslan'da İlköğretim Haftası Büyük Coşku ile Kutlandı..

Tem

2022-2023 LGS yerleştirme sonuçlarına göre 42 öğrencimiz nitelikli okullara yerleşti. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Haz

İHH Yetim Kardeş kumbaralarımızdan çıkan 2829 TL yetimimize ulaştırılmak üzere İHH kurumuna teslim edildi. Bağışta bulunan öğrencilerimize teşekkürler.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının birincisi Kübra YILDIRIM oldu. 4 yılın sonunda 99,3964 ortalama ile 1. olan Kübra ismini mezuniyet kütüğüne çaktı. Başarıların daim olsun.

Haz

Sene sonu karne törenimizde yıl boyunca yapılan yarışlarda dereceye giren öğrencilerimizi ve başarı sıralamasında ilk üçe giren öğrencileri ödüllendirdik. Öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmelerini dileriz.

Haz

ÇEDES kapsamında Din Kültürü Öğretmeni Yasemin YALÇIN ve öğrencileri tarafından hazırlanan yuvalar Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Savaş Bülent ÜNAL tarafından ağaçlara asıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

ÇEDES kapsamında Huzur Evini ziyaret ettik. Ramazan TAŞ, Emine YAMAN, Yasemin YALÇIN ,Barış ERKILIÇ, Ahmet KARABULUT ve öğrencilerin katıldığı gezimizde duygu dolu anlar yaşandı.Müzik Öğretmeni Barış ERKILIÇ ile öğrencilerimiz Hasan SELVİ ve Ekrem GEDİKTAŞ'ın sunduğu müzik dinletisi büyük beğeni topladı. Huzur evi sakinleriyle yapılan sohbetin ve ikramın ardından ziyaretimiz sona erdi.

19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen Emel BARUT öğretmenimize teşekkürler

ÇEDES Koordinatör Öğretmeni Yasemin Yalçın tarafından 11.05.2023 tarihinde okulumuzda kermes düzenlendi. Depremzede kardeş okulumuza katkı için düzenlenen kermese destek veren başta öğretmenimiz Yasemin Yalçın olmak üzere öğretmen, öğrenci ve velilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen sınıflar arası bilgi yarışmaları tamamlandı. Büyük heyecana sahne olan yarışmalarda;

5.sınıflarda: 5/D sınıfı1.     5/A sınıfı 2.      5/G  sınıfı 3.

6.sınıflarda:  6/F sınıfı 1.    6/C sınıfı 2.      6/E sınıfı 3.

7.sınıflarda:  7/F sınıfı 1.    7/D sınıfı 2.      7/E sınıfı 3.

8.sınıflarda:  8/G sınıfı 1.    8/A sınıfı 2.      8/F sınıfı 3. oldu

Yarışmaya katılan ve sınıflarını temsil eden bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okuma halkasında bulunan öğrencilerimiz,Karaman Eğitime Destek Platformu tarafından Hatuniye Medresesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı.