Ağu

2021 Yılında okulumuzdan 40 öğrenci nitelikli liselere yerleşmiştir. Liseye geçen öğrencilerimize yeni okullarında başarılar dileriz.

Haz

09.06.2021 Çarşamba Günü Adana'da düzenlenen Türkiye Atletizm Festivali yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Nesrin Tuana ÖZKAL 60 metrede 3. olurken  İbrahim KONUR 800 metre yürüyüşte  3. olarak aynı dereceyi aldı. Öğrencilerimizi ve çalıştırıcılarını tebrik ederiz.

Haz

2020-2021 Eğitim öğretim yılı okul birincisi 8/F sınıfından Hamza ÇİMEN oldu. 99,558  ortalama ile okulumuzu 1. bitiren Hamza'yı ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

21 Mayıs 2021 Cuma Günü okulumuzda düzenlenen kan bağışında 92 ünite kan toplandı. Etkinlikte görev alan öğretmenlerimize ve kan bağışlayan gönüllülere teşekkür ederiz.

Yunus Emre'nin ölümünün 700.yılı olması nedeniyle UNESCO tarafından 2021 yılı Yunus'u anma yılı olarak ilan edildi. Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle"Bizim Yunus" yılı olarak ülke genelinde anma etkinlikleri düzenlenmesi istendi. İlimizde 21 Haftada 21 etkinlik düzenlenecek olup bu hafta okulumuz öğrencilerine yapılan çalışmaların bazılarının fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz.

Ağu

Sayın veliler ve değerli öğrenciler!

Lütfen bağlantısı paylaşılan içerikleri inceleyiniz ve sağlığınız için gerekli tedbirlere uyunuz.

Yıl boyunca öğrencilerimiz tarafından kumbaralara toplanan paralar İHH Karaman şubesine teslim edildi. Yetim kardeş projesine destek veren öğrencilere özellikle de kumbara görevlilerine teşekkür ederiz. Yetimlerin sponsorluğu devam etmektedir.